Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser

Festival

 
 

GDPR och integritetspolicy
Du har säkert hört talas om GDPR (General Data Protection Regulation) som är regler kring hur personuppgifter används. Här är lite mer information om hur jag Lorenzo och Starspray hanterar detta.

När det gäller nyhetsbrevet och mailutskick så har jag under alla år alltid sagt att jag aldrig kommer att spridas dessa e-postadresser till andra och det kommer självklart gälla för all framtid. Det enda jag sparar för nyhetsbreven är själva e-postadressen och jag vet egentligen inte till vilken person som e-postadressen går till. Man kan när som helst enkelt avsluta prenummerationen på nyhetsbrevet utan att någon kommer fråga varför. Man går bara in på http://www.starspray.com/nyhetsbrev.htm och anger den e-postadress som man har fått nyhetsbrevet skickat till, välj "Nej, tack" och klicka på "Skicka". Klart.

För er som har gått eller kommer att gå kurser eller utbildningar har jag även namn, adress, organisationsnummer eller personnummer till, så att jag kan skicka ut faktura. Jag använder mig av Frilans Finans AB för fakturor och du kan läs mer om deras integritetspolicy på deras hemsida: www.frilansfinans.se/integritetspolicy/


Jag hoppas att du ska känna dig i trygga händer.

Lorenzo Stiernquist

Sex Tantra Kropp och Själ

Vill du få nyhetsbrevet?
Här kan du få information om utbildningar, kurser, föredrag, böcker, nyheter, produkter m.m. inom sex, närhet, kropp och själ. T.ex. Sexsibility, Tantrisk- och Taoistisk sexualitet. Men även annat som kan berika våra liv och vår själsliga resa kan förekomma. Både från Starspray och andra.

Läs mer >>

 

 

  

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist