Säga ja till livet
 
  Sexsibility-coachutb.
  - Om modulerna
  - Om lärarna
  - Frågor och Svar
  - Feedback
  - Pris och info
  - Anmäl dig


Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser
 
  Feedback från deltagareSexsibility-coachutbildningen
 
 

Nu har tre grupper gjort denna fantastiska resa och det finns nu många som kan berätta om sina upplevelser från den och vad utbildningen har betytt för dem. Här är några röster från den senaste gruppen (se video och citat från tidigare grupper längre ner):

”Jag lärde mig älska andra människor från hjärtat på Sexsibility-coachutbildningen. Jag lärde mig våga vara sexuell i mig själv, vilket frigjorde så mycket lust och kraft att ta itu med mitt liv på en mängd områden. Jag lärde mig att jag inte behöver stå i centrum för att få vara med och leka. Jag lärde mig vara känslomässigt sann och genuin med andra människor på en ny nivå. Jag är så tacksam till livet och sexsibilitygänget som gjorde allt detta möjligt!”

”Levnadsträning som ger ökad närvaro, kraft, sexuell energi och djup till oss själva och i andra relationer. Så tacksam! ”

”Jag har lärt mig att leva och tillåt mig att njuta av livet och mig själv. Jag har lärt mig att det är skönt att vara med mig och alla mina egenheter och att jag är lika värdefullt som andra. Jag har lärt mig att sex handlar om själsmöten - det vackraste som finns - en gåva för de som vågar. Jag har fått vänner för livet! ”

”En mycket djup och bred utbildningen där man har möjligheten att utveckla sig själv på djupet och få en bra grund till att jobba med detta.”"Jag har alltid haft ett brinnande intresse för sex och det sexuella. Men tidigare kände jag aldrig att det rymdes inom normen eller det socialt accepterade. Jag vågade inte uttrycka vad jag kände eller längtade efter. Att gå Sexsibilitycoach-utbildningen var som att komma hem för mig. Jag förstod att min sexualitet är min främsta skaparkraft och drivkraft – en av mina bästa och vackraste egenskaper – och hur jag kan ge uttryck för den på ett ärligt och respektfullt sätt." Lars Maria Norén

"Att få uppleva och utveckla sensualiteten, det handlar inte bara om sex, utan om att njuta av livet i alla situationer. Att använda alla sina sinnen och vara medveten om hur energin flödar – ger större närhet och njutning i alla delar av livet."

"För mig har denna utbildning öppnat ögonen för vem jag verkligen är. Jag är på väg att verkligen hitta hem i mig själv!"

"Denna utbildning har verkligen gjort att jag kommit mig själv så nära och idag älskar jag mig själv så otroligt mycket för att jag har gjort denna underbart jobbiga resa….. jag säger bara... LIFE... HERE I COME!"

Gå vidare:

 
 Läs mer vad dem olika modulerna innehåller
  Läs mer om alla lärarna
  Svar på vanliga frågor kring utbildningen
  Pris och info
  Anmäl dig

 


 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist