Nyhetsbrev från Starspray 2019-10-02   Läs via webbläsaren

For English see below or click here >>  

I detta nyhetsbrev:
Sexsibilitykvällar Sexsibilitykvällar
- nu på fredag 4 oktober och den 8 nov
i Stockholm med Lorenzo.
Läs mer nedan >>
Samtycke The Wheel of Consent Samtyckeshjulet The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
I Stockholm med Lorenzo 18-20 okt
. Läs mer nedan. >>
Whole Body Massag Whole Body Massage
 Beröring och njutning för par

I Stockholm
9 nov med Lorenzo. Läs mer nedan. >>
Tantra - Pleasure and healing Tantra - Pleasure and healing - Workshop med Lorenzo
Tantrakurs på Ängsbacka 28 nov - 1 dec. Läs mer nedan >>
Sessioner med Lorenzo Samtyckeshjulet Massage Coaching Tantra Sexsibility Sessioner med Lorenzo
Samtyckeshjulet/Massage/Coaching/Tantra/Sexsibility
Läs om vad som sker på en session. Läs mer nedan. >>
Tips på event kring sex och tantra Parkurser Tantrasex
Tips på andra event
Läs bl.a. om kursen VivaVagina! PASSION, om en helgkurs med Sensuell Massage, om Gudinnehelger, om podden TantraLiv och om att SVT visar ett program ett par som är med på en workshop med Lamhita på Ängsbacka och om ett annat program som har titeln Orgasmgarantin.
. Läs mer nedan >>

-----

Hej alla underbara!

Nu är jag tillbaka I Stockholm efter nästan 1,5 månad i Brasilien. Jag blev inbjuden dit för att utforska om det – förutom Sexsibilityfestivalen på Ängsbacka – även fanns en möjlighet att ha en Sexsibilityfestival i Brasilien. Och svaret är ja, det gör det och förhoppningsvis blir det redan i slutet av februari. Men vi har några detaljer kvar att lösa. Jag hade 6 workshops för att presentera mig och tankarna om festivalen. Jag har haft många möten med olika personer och varit med på olika event för att nätverka. Det har känts meningsfullt.
Nu kommer jag vara i Sverige i oktober och november (kanske även lite i december) och jag kommer att hålla olika event i Stockholm och en Tantraworkshop på Ängsbacka. Sedan bär det nog av ut i världen igen. Men för er som vill boka en session/coaching/massage med mig så går det bra att göra det nu.

Min relation till Samtyckeshjulet utvecklas och jag vill dela med mig av hur man kan arbeta med Samtyckeshjulet på ett djupare sätt. Med mer närvaro och med djupare möten. Jag har ju haft ganska många kurser nu och dessutom deltagit i många kurser själv. Nyligen på den flera veckor långa "Practitioner training" med Betty Martin och jag assisterade/deltog (viktigt att jag också få vara deltagare ibland) när min kära vän Matt Schwenteck höll kurs i Köpenhamn med bland annat sitt Consent Lab. Vi som håller på med Samtyckeshjulet hittar helt enkelt nya sätt att förmedla det på. Betty Martin som skapat Samtyckeshjulet säger ofta "det behövs mer experimenterande". Har du inte fått upp ögonen för det otroliga djup som Samtyckeshjulet har, så är du välkommen att upptäcka Lorenzo Festival Brazildenna värld tillsammans med mig.

Jag njuter också av att uppleva hösten, naturen och de vänner jag har här.

Jag hoppas att vi ses snart
på ett eller annat sätt.

Kramar från mig till er alla.

Lorenzo Stiernquist

 Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
  
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshopSexsibilitykvällar med Lorenzo
4 oktober och 8 november 2019

Kvällar där fokuset kommer att vara på medveten beröring med samtycke. Vi kommer att utforska hur vi kan be om det vi verkligen vill, behöver och längtar efter. Och även hur vi kan skapa lekfulla, berikande, meningsfulla och djupare möten med andra. Efter alla kurser jag haft nyligen känner jag att jag hittat nya sätta att utforska detta på.

Pris:
250 kr per kväll

300 kr om du betalar samma dag på plats, förutsatt
att du först fått ok från mig att det finns plats. Se nedan.)

Betalning och avbokningsregel
Du köper din biljett direkt via Internet hos TicketTailor:
www.tickettailor.com/events/starsprayI mån av plats kan du anmäla dig samma dag som eventet. Skicka då ett sms till Lorenzo på 0722811178 för att kolla om det finns plats och få portkoden. Du betalar då istället 300 kr kontant eller via Swish på plats när du kommer (det finns ej kortläsare).


Avbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg och då återbetalas 75% av betald avgift.


starspray.com eller på TicketTailor kan få alla detaljer
och du läsa mer om vad som händer på en Sexsibilitykväll.

Välkommen!
 

 Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility.
Upp
 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Samtyckeshjulet

The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
18 – 20 oktober 2019  - Stockholm
Lorenzo Stiernquist

Har du upplevt att någon berört dig och känt dig osäker på om det var för dig eller för den andres skull?

Ger du eller tar du emot, när du berör någon annan?

Detta är en workshop där du lär dig mer om samtycke, tydliga gränser, om hur du kan ge det som du bara är villig till att ge och hur du kan be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

❁ The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
Ibland när vi kramar en person så kan vi uppleva hur vi ger och tar emot samtidigt, det flödar och känns underbart. Men i andra situationer kan vi känna oss osäkra på vem som ger till vem och varför. Kanske frågar vi oss själva: 
Berör den andra personen mig för min skull? 
Är det i så fall på det sättet jag verkligen vill bli berörd? 
Eller berör den andra personen mig för sin egen njutnings skull? 
Berör jag på det sätt som jag vill beröra på eller på det sättet som jag tror att den andre vill att jag berör på eller på det sätt som den andra personen förväntar sig att jag vill beröra på eller...

Det är här som Samtyckeshjulet kommer in och kan hjälpa dig att reda ut frågor som dessa. Det är som en "karta" som hjälper dig att navigera när du interagerar med andra människor. Det förtydligar vem som gör och vem det är för. Det gör det lättare att kommunicera och se till att allt sker med samtycke. Det hjälper dig att ha tydliga gränser, så att du inte ger något som du inte är villig att ge. Det gör det också lättare för dig att be om det du vill ha. Vilket ökar chanserna för att du också kan få det du verkligen vill, behöver och längtar efter i dina relationer.

❁ Innehåll
- samtycke och gränser
- de fyra olika sätten av beröring
- att helhjärtat kunna ge och ta emot en gåva
- konsten att kunna ta för sig (med samtycke)
- be om det du VERKLIGEN vill ha
- direkt och indirekt njutning
- skillnaden på något man vill och något man är villig till
- känna, värdera och uttrycka dina impulser
- teorin kring Samtyckeshjulet
- skuggsidorna (när något inte sker med samtycke)
- varför vi ibland inte ber om det vi vill ha
- vad vi gör istället för att be om det vi vill ha
- diskussioner
- sharing

❁ Samtycke
Grunden i Samtyckeshjulet är att allt som sker i ett möte sker med samtycke. Och för att förstå hur vi kan underlätta att samtycke och en tydlig kommunikation kan ske i ett möte, så kommer vi att utforska de fyra olika ”rollerna” som finns i Samtyckeshjulet: Serva, Ta emot, Ta för sig och Tillåta. Alla fyra ger möjlighet till att uppleva mer njutning, men de har också sina utmaningar och skuggsidor (när det sker utan samtycke) som är bra att medvetandegöra. 

❁ Vad workshopen är och inte är
Workshopen kommer att innehålla en hel del övningar med möjlighet till beröring, men fokuset är på att fördjupa förståelsen för Samtyckeshjulet. workshopen handlar egentligen inte om beröring överhuvudtaget, utan om att lära sig att göra sanna och helhjärtade val. Du behöver inte beröra någon om du inte vill eller är villig till det och du behöver inte heller bli berörd av någon om du inte vill eller är villig till det. Du kommer ändå kunna ta till dig kunskaperna. Att välja att inte vara med i en övning är ju också ett val.

Detta är en workshop för dig som vill lära dig hur du kan njuta ännu mer av beröring. Det gör du genom att du får möjlighet till att ta reda på vad det är du verkligen vill få för beröring och kunna kommunicera det och att bara ge det du är villig till. Att kunna skapa sanna, djupa, respektfulla och kärleksfulla möten. Målet är att du ska få en fördjupad förståelse om dig själv, vad du vill och är villig till i relation till andra, kunna sätta sunda gränser och lära dig hur du skapar möten med samtycke. Vilket är något du kommer att kunna ha nytta av resten av ditt liv. 

Så även om det kommer att finnas möjlighet till mycket beröring, så är fokuset på att utveckla dig själv och lära dig om Samtyckeshjulet och inte att på själva beröringen i sig.

Allt är frivilligt! Alla övningar är bara förslag och så länge allt sker med samtycke så kan du anpassa övningarna med andra så att de passar dig bättre. Du kan närsomhelst säga nej. Du kan ångra dig när du vill, så ofta du vill. 

❁ Både för nybörjare och invigda
Betty Martin (som skapat the Wheel of Consent) har officiellt godkänt att Lorenzo leder denna workshop och den följer de riktlinjer som Betty tagit fram för en helgworkshop. Det är en workshop för nybörjare, men även du som har praktiserat dessa kunskaper ett tag kan ha glädje av denna workshop. För om är det något som de flesta upplever då de kommer i kontakt med Samtyckeshjulet så är det att man hela tiden upplever nya djup och insikter ju mer man praktiserar. 

❁ Workshopledare
Jag heter Lorenzo Stiernquist och har arbetat med sessioner, coaching, utbildningar och workshops i drygt 12 år. Jag är Tantralärare, Massagelärare, Sexsibilitycoach och grundare av Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Samtyckeshjulet blev en livsförändrande upplevelse för mig för 2013 och sedan dess har jag utforskat och undervisat kring det. Jag har gått Betty Martins workshop ”Like a Pro” tre gånger, gått Betty's Practitioner Training, deltagit och assisterat på flera onlinekurser med Betty och jag är en del av teamet i School of Consent (schoolofconsent.org). Jag använder mig av mina kunskaper både privat och i mitt arbete med klienter och jag har hållit många workshops i Samtyckeshjulet i olika sammanhang. Jag brinner för att sprida denna banbrytande kunskap till så många som möjligt genom att integrera det i alla sessioner, workshops, utbildningar, festivaler och event som jag håller i. Du kan läsa mer om mig på: 
www.starspray.com/om_lorenzo.htm

❁ Datum
18 – 20 oktober 2019 

❁ Tider
Fredag 18 okt: 18.30 – 21.30
Lördag 19 0kt: 10.00 – 18.30
Söndag 20 okt: 10.00 – 18.30
Insläpp börjar 30 min innan utsatt tid (gäller alla dagarna)
Lunch kl 12.30 – 14.00 
Ta med färdig mat eller ät på närliggande matställen. 
(i lokalen finns det bara ett litet pentry som saknar mikro och ugn) 

❁ Plats
Heart & Hand - Stockholm
Allhelgonagatan 5, över gården - Karta
Portkod fås vid bekräftelse av anmälan.
T-bana Skanstull (uppgång Allhelgonagatan) 
www.heartandhand.se

❁ Pris
1.900 kr inkl. moms för privatpersoner
1.900 kr exkl. moms för företag (2.375 kr inkl. moms)  

❁ Betalning och avbokningsregel
Du köper din biljett direkt via Internet hos TicketTailor:
www.tickettailor.com/events/starsprayAvbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg och då återbetalas 75% av betald avgift.

❁ Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser (max 20 deltagare). Vi försöker också att ha en mixad grupp av män, kvinnor och andra, så att ingen av dessa blir för övervägande.

❁ Mer info:
Kontakta Lorenzo 
Tel. 0722811178 
Mail: lorenzo@starspray.com 
Facebook: www.facebook.com/lorenzo.stiernquist 

Varmt välkommen!

Lorenzo

 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Helkroppsmassage

Whole Body Massage
Beröring och njutning för par
9 november - Stockholm
Lorenzo Stiernquist


Under denna dag får ni möjlighet njuta tillsammans, boosta er relation och fylla på med mycket närhet. Samtidigt som ni får tips på hur ni kan njuta ännu mer. Vi utforskar beröring och massage på olika sätt. Både genom att ge och ta emot. Vi kommer inte att ha fokus på att ”knåda på spända muskler”, utan istället ge varandra en skön massage/beröring som i sin tur kan få hela kroppen att slappna av.

Du kommer både lära dig hur du kan ge massage på ett mer närvarande, inkännande och flödande sätt som är behagligt för både dig och den du ger till. Och lära dig hur du som mottagare av en massage kan njuta ännu mer genom hur du förhåller dig till din egen kropp. Hur du genom andning, energiflöde, ljud och rörelser kan förstärka din upplevelse. När du lär dig att mer och mer följa dina impulser och göra medvetna val kan du ta dina massageupplevelser till helt nya höjder och djup.

Njutningsfull beröring kan påminna oss om att sexualiteten, njutningen och våra kroppar är heliga. Det kan ge oss en djup upplevelse av att vi är en del av helheten. En upplevelse av att vara ett med livet, här och nu.

Samtycke och trygghet
Vi gör olika övningar kring medveten beröring och du får träna dig på att ge skön och njutningsfull massage. Samtidigt som du kommer att bli påmind om att inte gå över dina egna gränser. Du får stöd med att se till att du bara ger det som du är villig till att ge.

När du tar emot massage/beröring så får du tid till att kommunicera dina behov och gränser. Det är viktigt att du som får massage känner dig trygg. Allt sker på dina villkor och du väljer själv om du vill vara naken eller inte. Du kommer också få möjlighet att uppleva nya sensationer och uppmuntras till att be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Även könet får vara med om du vill
För att kunna njuta av könsberöring är det ibland nödvändigt att transformera det som hindrar oss ifrån att njuta. Det kan röra sig om energiblockeringar och känslomässiga hämningar. Eller om fysiska spänningar, som kan sitta i eller runt könet. Vi kommer inte göra kraftiga processer eller dearmorering. Utan det handlar om att få en kärleksfull beröringen och möta det som naturligt kommer upp för att helas och transformeras. Det handlar inte heller om intensiv sexuell stimulering i syfte att ge orgasm (även om det kan vara en härlig bieffekt), utan om en omsorgsfull, medveten, inkännande och kärleksfull beröring/massage av könet. Vilket är minst lika viktig att få som att få beröring av övriga kroppen.

För par och vänner
Kom med din partner eller para ihop dig med en vän innan. Vi gör övningar två och två och du kan inte komma själv, utan du deltar på kursen tillsammans med en partner eller vän. Vet du inte någon som du kan gå med, så hör av dig till mig så kanske jag kan ”para ihop dig med någon”. Eller gör en invit på eventsidan på Facebook, så kanske du kan hitta någon att gå med. Även ni som lever i en polyamorös relation där ni är fler än 2 i relationen är välkomna. Då gör ni övningarna på samma sätt men där var och en av er får lite kortare tid (fast får lyxen av att känna fler händer på kroppen).

Lärare
Lorenzo Stiernquist är Tantralärare och Sexsibilitycoach. Han är grundare av, driver och lärare på Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Han har gått många olika kurser kring sexualitet och närhet, bland annat. Barbara Carrellas Urban Tantra Professional Training och lärt sig Sensual Holistic Massage av Denisa Palečková och Richard Vojík. I sitt arbetat med klienter har massagen alltid varit en naturlig del av sessionerna. Främst i syfta att träna på närhet, släppa på skam och arbeta med sexuell healing. Men massagen har under dessa år utvecklats och numera erbjuder han även massage där främsta fokuset är att uppleva avslappning och njutning fullt ut.

Datum
9 november 2019

Tider
Lördag: 10.00 – 21.30
Insläpp börjar 30 min innan utsatt tid
Lunch kl 12.30 Middag 18.00
Ta med färdig mat eller ät på närliggande matställen.
För middag/fika kommer vi ha en kortare paus och då är det bra att du äter rester från lunchen eller köper med dig till exempel en smörgås eller sallad som du kan äta i lokalen.

Plats
Heart & Hand, i Stockholm.
Allhelgonagatan 5, över gården
Portkod fås vid anmälan
T-bana Skanstull (uppgång Allhelgonagatan)
www.heartandhand.se

Pris
900 kr inkl. moms per person för privatpersoner
(1.800 per par och som jämförelse kan kan ges att en session
med Lorenzo på 3 timmar kostar normalt 2.200 kr)

900 kr exkl. moms per person för företag (1.125 kr inkl. moms)

❁ Betalning och avbokningsregel
Du köper din biljett direkt via Internet hos TicketTailor:
www.tickettailor.com/events/starspray

TicketTailor Starspray.com

Avbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg
och då återbetalas 75% av betald avgift.

Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser (max 10 par).

Mer info
Kontakta Lorenzo
Tel. 0722811178
Mail:
lorenzo@starspray.com
Facebook:
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Varmt välkommen!

Lorenzo


Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Tantrakurs Tantrworkshop Tantra workshop kurs

Tantra – Njutning och healing
28 nov - 1 dec 2019 på Ängsbacka
Lorenzo Stiernquist


När vi njuter öppnar vi upp, vi släpper taget, vi säger “ja” och vi är närvarande här och nu. I det tillståndet kan allt komma upp. Lust och glädje, men också sårbarhet och skam som då får möjlighet att helas. Njutning är en fantastisk väg för att arbeta med healing.  Under denna workshop kommer vi att kunna uppleva njutning som en hjälp att hela, fördjupa kontakten med oss själva, expandera och öppna upp för ännu mer glädje och njutning i livet.

Detta är en workshop för dig som vill:
- känna dig mer levande och bli mer närvarande
- hela skam, skuld och sexuella sår
- kunna vara närmare andra människor
- utforska nya sidor av dig själv
- förena sexualitet och andlighet
- känna mer kärlek till dig själv och din kropp
- känna mer kärlek till andra människor och till livet.

Vad vi gör på workshopen
Under workshopen kan du välja att fokusera på vad du behöver träna på kring sex och intimitet. Det blir många övningar kring att hitta trygghet, tillit, avslappning i sig själv och med varandra och få stöd med att kunna släppa på rädslor och blockeringar. Beröring är en viktig del när vi tränar.

Eftersom tantra handlar om att vara med det som är just nu så kommer vi att anpassa innehållet efter det som sker i gruppen. Det gör att alla workshops blir olika. Här är exempel på vad vi kan komma att göra:

- träna på medveten och inkännande beröring och
  ge och få massage
- övningar för att bli bättre på att känna in och
  kommunicera vad vi vill och behöver
- uttrycka känslor och sanningar,
  utan att ta ansvar för andras reaktioner
- träna på att säga JA för att ge oss hän
- träna på att säga nej och sätta sunda gränser
- andningsövningar som ger mer energi, närvaro och kan
  fördjupa våra upplevelser
- stillsamma och/eller dynamiska tantriska meditationer
- utforska nära möten genom alla sinnen
- öva oss på att följa våra impulser, våga ta initiativ och
   hitta kraften
- öva på bli hållen och släppa taget
- dansa för att fira livet, uppleva fritt flöde i kroppen
- dela med oss av våra inre upplevelser till varandra i
  sharings

Njutning och healing
Njutning och healingI tantra ser man sexualitet, beröring och njutning som fantastiska verktyg för att öppna sitt hjärta och finna harmoni i kropp och själ.

Vi använder oss av dessa verktyg för att antingen njuta i stunden eller för att öka medvetenheten om vad som hindrar oss från att uppleva vårt naturliga tillstånd av kärlek och njutning. Och genom andning, flödet av sexuell energi, respektfull och kärleksfull beröring har vi möjlighet att hela och transformera dessa hinder.

När vi är i ett tillstånd av njutande och omfamnar det som är kan ett helande ske. Det är när vi möter, accepterar och älskar de delar av oss själva (som vi tidigare försökt fly, förtränga eller kontrollera) som dessa frusna delar kan smälta och flöda, på samma sätt som is blir till vatten.

Välkommen
Vi välkomnar dig oavsett sexuell läggning, preferenser eller erfarenhet, oberoende om du är singel eller har en eller flera partners. Välkommen till ett rum där du kan få vara den du är och bli den du vill vara.

Anmälan och mer info:
www.angsbacka.se

 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Sessioner med Lorenzo. Samtycke Tantra Massage Coaching

Det är inget fel på dig...
På en session
kan du få stöd att omfamna och vara med det som är. Att ha ett djupare möte med den du är, men också få stöd att bli den du vill vara och få uppleva det du längtar efter. Den processen kan liknas med en blomma som i gynnsam miljö kan få blomma fullt ut. Men det är inte fel att vara ett frö, för utan fröet blir det ingen blomma. Det handlar inte heller om att fröet ska bli något annat än vad det är. Bara mer av det som fröet redan är. Så är det för oss människor också. Det handlar om att säga JA till livet och att tillåta den inneboende naturliga processen - som både ett frö och vi människor har - att få uttryckas fritt. Och se till att vi stödjer den processen på bästa möjliga sätt. Ibland med stöd från någon annan.

Sessionerna handlar om vad just du behöver i stunden. Med hjälp av samtal, coaching, massage och olika övningar får du hjälp med att transformera det som ligger i vägen för att du ska kunna älska dig själv och din kropp. Precis så som du och din kropp är just nu. Självkärlek handlar inte om att kunna älska dig själv någon gång i framtiden när du, din kropp och ditt liv är perfekt och älskat av alla. Nej, det handlar om att älska dig själv här och nu, precis som du är. På samma sätt som fröet, planta och blomknoppen behöver minst lika mycket omsorg och kärlek som den färdiga blomman.

Du får möjlighet att rent praktiskt träna dig på det du behöver träna dig på, för att kunna uppleva det du vill uppleva. Du får möjlighet att bli friare i ditt uttryck, öka din kroppskännedom, bli bättre på att kommunicera, lära dig att njuta mer och bejaka livet.

Det handlar också om att du får stöd med att hitta din egen styrka (empowerment). Inte att jag ska ge dig något eller tala om för dig vad som är bäst för dig. Utan att du istället får stöd med att hitta din egen inre kraft och harmoni, att hitta dina egna svar, dina impulser, ditt NEJ och ditt JA.

Jag erbjuder även sessioner där vi arbetar med Samtyckeshjulet (the Wheel of Consent) och gör olika övningar kring samtycke, medvetna val och gränser. Du får lära dig hur du kan se till att bara ge det som du är villig till att ge och kunna be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Jag ger också sensuell helkroppsmassage, Sexsibility Whole Body Massage, Yonimassage/Vaginal massage och andra kroppsbehandlingar.


Dessutom arbetar jag med sexuell healing, energiorgasmer, andningsövningar, tantriska meditationer och helt "vanlig" coaching kring olika livssituationer.

Booka en session genom att skicka ett mail till:
lorenzo@starspray.com

Läs mer >>


 Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Tips

Här kommer några tips på olika event som jag rekommenderar:

Först 3 olika tips från Ingrid Frideborgsdotter

Ingrid Frideborgsdotter

VivaVagina! PASSION heldagskurs
Vill du känna dig mera levande och bada i din kvinnliga, feminina energi, i glädje och i systerskap? Vill du få kontakt med din kropp, kunna njuta av den och känna passion? Då är denna VivaVagina! PASSIONS-kurs med Ingrid Frideborgsdotter något för dig! Inga förkunskaper behövs.
Mera info: http://www.vivavagina.se/aktuellt.html

Helgkurs med Sensuell Massage enligt Tao
Längtar du inkännande, värmande, kärleksfull, närvarande beröring? Vill du möta likasinnade och ägna dig åt energimassage, qigong och frigörande andning på en vacker ö i Stockholms skärgård en hel helg i oktober?  Då är denna kurs i Den Sensuella Massagens Tao med Ingrid Frideborgsdotter och Lars Maria Norén något för dig.
Se gärna denna korta film för inspiration: www.youtube.com/watch?v=Duzn73TJN-k
För mer info: www.taomassörerna.se

Släpp loss PASSIONEN i ditt liv... VivaVagina! behandlingar
Vill du få kontakt med din kropp, kunna njuta av sex, bejaka hela dig och flöda i passion? Då är denna VivaVagina! behandling något för dig. Med hjälp av samtal/coaching/massage/akupressur och kärleksfull, trygg närvaro erbjuder Ingrid Frideborgsdotter dig att lösa upp blockeringar i kroppen och frigöra hela din sexuella potential.
För inspiration: www.youtube.com/watch?v=8QLVoavi1Y8
Erbjudande under oktober: Boka en 50 minuters introduktion/samtal/behandling under oktober för 900 kronor (ord pris 1050 kronor). Uppge STARSPRAY vid bokning.
För mer info: www.vivavagina.se Bokning: ingridfrideborgsdotter@gmail.com

Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Gudinnehelger

Här kommer ett tips om Gudinnehelger som Sexsiblitycoachen Elisabeth "Lisa" Björling håller i.

Lisa Björling

Härliga Tantriska Gudinnehelger nära Stockholm, som leds av Lisa Björling, musikern Jonna-Liv och erfarna assistenter. Välkommen att mötas i systerskap och värme. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du.
Läs gärna mer och se filmer om helgerna på www.lustkraft.se

Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Ni har väl inte missat podden TantraLiv?

TantraLiv är en en podd om livet, tantra, kärlek och sårbarhet. Den drivs av Annica Dahlin som är tantra- och yogalärare, familjebehandlare och samtalsterapeut.
Hon var på Sexsibilityfestivalen i år och gjorde flera intervjuer av workshopledare som var med på Sexsibilityfestivalen och jag tror att vi kommer att få ta del av fler i kommande avsnitt. Några exempel på gäster i podden är Matt Schwentek, Johan Ekenberg, Åsa Kullberg och Sexsibilitycoachen Elisabeth "Lisa" Björling som jag tipsade om här ovan.
Jag är också med i ett av avsnitten (avsnitt 2) där jag svarar på frågor om Tantra m.m.

Du kan lyssna på podden i bl.a. Spotify, Apple Podcast och iTunes. Läs mer på: www.tantraliv.com

Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Underbara Lamhita på SVT Play

Marita "Lamhita" Jacobson som är en annan av lärarna på Sexsibilityfestivalen (där hon bl.a. har workshop kring Trauma healing) är med i SVTs program "Kalles och Britas hälsoresa" (avsnitt 3): Känsloliv i Molkom
Kalle och Britta deltar i Lamhitas workshop på Ängsbacka. Jag tycker att det var ett mycket bra program som jag varmt rekommenderar. Speciellt för er som inte varit på liknande kurser och undrar vad som egentligen händer på dem.
Så här presenteras avsnittet:
"Är det hälsofarligt att stänga in sina känslor? Brita har tröttnat på att leva med en partner som inte kan prata om det som händer inombords. Därför tar hon med Kalle på en kurs i Molkom i hopp om att han ska börja öppna upp. Det blir meditation, yoga, gruppterapisamtal och kramar i massor."
Det kan ses på SVT Play.

Orgasmgarantin

Nu när jag skulle kopiera länken till Lamhitas program fastnade jag vid ett annat progran (21 min) kring lufttrycksvibratorer. En relativt ny typ av sexleksak (2013) för personer med klitoris har skapat en global "onani-revolution"". I nya SVT-dokumentären vittnar personer från hela Sverige om sina erfarenheter av en vibrator som sägs garantera orgasm. Dessa orgasmredskap är visserligen inte för alla, men det är många personer med klitoris som inte har haft orgasm tidigare som nu fått det med hjälp av just en lufttrycksvibrator. Det pratas öppet och avslappnat om onani och jag tycker det var ett bra program. En onanipositiv dokumentär från SVT... inte illa. <3
Kan också ses på SVT Play
 
 Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp

 
 Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop
In English
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

More info below about:
- Tantra - Pleasure and healing
- W
orkshop with Lorenzo
- Sessio
ns with Lorenzo - Read more about how I work.

Hi, wonderful people!

Now I'm back in Stockholm after almost 1.5 months in Brazil. I was invited to explore if - besides the Sexsibility Festival at Ängsbacka - there also was possible to have a Sexsibility Festival in Brazil. And the answer is yes, and hopefully, it will be at the end of February. But we have some details left to solve. I had six different workshops to introduce myself and the festival. I have had many meetings with different people and been at various events to network. Now I will be in Sweden in October and November (and maybe a little in December), and I will have a couple of events in Stockholm and a Tantra workshop at Ängsbacka. Then it will probably be heading off again. But for those of you who want to book a session/coaching/massage with me in Stockholm, you can do that now.

My relationship with the Wheel of Consent is developing, and I want to share how you can work with it more deeply with more presence and with more in-depth meetings. I have had many workshops about the Wheel of Consent now and also participated in many workshops myself. For example, recently the several weeks-long "Practitioner training" with Betty Martin and I assisted/attended (it is important for me to also be a participant sometimes) where my dear friend Matt Schwenteck gave a course in Copenhagen with, among other things, his Consent Lab. We who are in working with the Wheel of Consent find new ways of work with it. The creator of the Wheel of Consent; Betty Martin often says, "more experimentation is needed". If you have not discovered the incredible depth of the Wheel of Consent is, then come and discover this world together with me.
Lorenzo Festival Brazil
I also enjoy the autumn here now,
the nature and the friends I have here.

I hope we will see you soon
in one way or another.

Lots of hugs from me to you all.
Lorenzo Stiernquist
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Up
 
 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop
 
Tantrakurs Tantrworkshop Tantra workshop kurs

Tantra - Pleasure and healing
Workshop with Lorenzo
Ängsbacka 28 nov - 1 dec 2019

During this workshop we will devote ourselves to pleasure – purely because it is pleasurable – and also because pleasure will support our healing and deepening our connection to expand and open up for even more joy and pleasure in life. Pleasure is a fantastic way to support healing. When we feel pleasure, we open up, we let go, we’re saying “yes” and we are present – here and now. In that state, anything can surface: lust, joy, vulnerability, as well as feelings of shame.
During this weekend you can choose to focus on what you need to practice regarding sex and intimacy. We work with consent as our fundament which means that we do a lot of exercises to really feel into our yes’es and our no’s. This creates a very safe space to explore ourselves and others.

In tantric sexuality, touch and pleasure are powerful tools that support you in unfolding your loving heart and finding harmony in your body and soul. We use these tools to either enjoy the moment, or to increase awareness of what is preventing us from experiencing our natural state of love and pleasure. Also by practicing conscious breathing, the flow of sexual energy naturally arises and through respectful and loving touch we have the opportunity to heal and transform those obstacles.

More info: www.angsbacka.se
 
 Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Up
 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop
 
Sessions with Lorenzo Tantra Massage Sex Whole Body Massage

Sessions with Lorenzo

There is nothing wrong with you ...
In a session, you can get support to embrace and be with what is. Having a deeper experience of who you are, but also being supported to become who you want to be and experiencing what you are long for. This process is like a analogy of a flower that, in a good environment, can fully blossom. But it is not wrong to be a seed, because without the seed there will be no flower. Nor is it about the seed needs to be anything other than what it is. Only more of what the seed already is. It is like that for us humans as well. It's about saying YES Life and allowing the inner natural process - which both a seed and we humans have - to be expressed and unfolded totally. And make sure that we support that process in the best possible way. Sometimes with little support of someone else.

The sessions is about what you need at the moment. With the help of conversations, coaching, massage and various exercises you will be supported to transform what is blocking this natural process, so that you can love yourself and your body. Just the way you and your body are right now. Self-love is not about being able to love yourself sometime in the future when you, your body and your life is perfect and you are loved by everyone. No, it's about loving yourself here and now, just as you are. In the same way that the seed, the plant and the flower bud need at least as much care and love as the blossoming flower.

You will have the opportunity to practice things you need to practice, in order to experience what you want to experience. You will have the opportunity to become freer in your expression, increase your body awareness, become better at communicating, learning feel more pleasure and say YES to life.

It is also about you finding your own strength (empowerment). I should not give you somthing or tell you what is best for you. But instead you being supported to finding your own inner strength and harmony, finding your own answers, your impulses, your NO and your YES.

I also offer sessions where we work with the Wheel of Consent and do various exercises around consent, conscious choices and boundaries. You will learn how to make sure that you only give what you are willing to give and be able to ask for what you really want, need and long for.

I also provide Sensual Whole Body Massage, Sexsibility Whole Body Massage, Yoni Massage / Vaginal Massage and other body treatments.

In addition to that, I also work with sexual healing, energy orgasms, breathing exercises, tantric meditations and "regular" coaching around different life situations.

Book a session by sending an email to:
lorenzo@starspray.com
 
 Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Up

 
Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop

Lorenzo Stiernquist
Starspray
+46 722 81 11 78
lorenzo@starspray.com
www.starspray.com
twitter.com/Starspray
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Tantra Sexsibility Sex Festiva lWorkshop
Klicka på länken nedan om du vill avboka nyhetsbrevet:
www.starspray.com/nyhetsbrev.htm