Nyhetsbrev från Starspray 2019-05-07   Läs via webbläsaren

I detta nyhetsbrev:
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Några rader om hur det är för mig just nu.
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Samtyckeshjulet 11-12 maj - med Sofia Kreissl >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) VivaVagina! 11 maj - med Ingrid Frideborgsdotter >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Den Sensuella Massagens Tao 17-19 maj
-
med Ingrid Frideborgsdotter & Lars Maria Norén >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Radical Consent - 25 maj Stockholm
Fördjupning kring samtycke med Lorenzo >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Whole Body Massage - 8 juni – Stockholm
Beröring och njutning för par med Lorenzo
>>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Sexsibilityfestivalen 25-30 Juni 2019 >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Tantriska Gudinnehelger nära Stockholm

med Lisa Björling >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Sessioner med Lorenzo i Stockholm
Massage, Coaching, The Wheel of Consent
etc. >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Tantra – Njutning och healing 28 nov - 1 dec 2019
på Ängsbacka med Lorenzo >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Hej alla underbara!

Från nästa vecka är jag återigen i Stockholm och ni är välkomna att boka sessioner fram till och med mitten av juni. Jag erbjuder också två nya event. Dels en dag med fördjupning kring samtycke 25 maj och dels har jag den
8 juni en dag med beröring och njutning för par
.

Lorenzo in PortugalJust nu är jag en vecka på Skeppsudden på träning med Betty Martin och fördjupar mig mer i Samtyckeshjulet (the Wheel of Consent), men jag kom nyligen från Portugal där jag varit i 2 månader och bland annat besökt Shanti Limnell (som jag tidigare hade Tantrakurser med) som har köpt en gård med sin partner Simon. Där, långt ute på landet - bland getter, höns, hästar, sol, gröna kullar och dalar - spenderar mina dagar med att arbeta i trädgården eller i olivdalen och på kvällarna jobba med festivalen och planerar framtida event. För mig blev det för mycket att administrera och marknadsföra både mina workshops och festivalen. Så att istället arbeta fysiskt på dagen, ta hand om mig själv på eftermiddagen och arbeta lite administrativt på kvällarna fungerade bättre för mig. Då kändes arbetet med festivalen roligare. Läs mer om Sexsibilityfestivalen nedan.

Kram
Lorenzo


Sofia Kreissl Samtyckeshjulet Samtycke<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Samtyckeshjulet 11-12 maj
Stockholm
Sofia Kreissl

11-12 maj har Sofia kurs i Samtyckeshjulet
(The Wheel of Consent®) i Stockholm. Hon har också samma kurs men uppdelat på 5 kvällar med start 11 September 2019. Förutom Samtyckeshjulet har Sofia Cuddle Party med jämna mellanrum. Läs mer >>


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Gudinnecirkel Kvinnocirkel

VivaVagina!
Heldagsgudinnekurs på paradsö
Lördagen
11 maj
Ingrid Frideborgsdotter

Vill du känna dig mera levande och bada i din kvinnliga, feminina energi, i glädje och i systerskap? Vill du få kontakt med din kropp, kunna njuta av den och känna passion? Då är denna GudinneCirkel - en heldagskurs - något för dig!

Mera info på:
www.facebook.com/events/1343777852426746/
Erbjudande:
Ta med en väninna och du får 50% rabatt!
(hänvisa till nyhetsbrevet)
Anmälaningrid.frideborgsdotter@gmail.com
Frågor: 073-508 60 70 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

VivaVagina! behandlingar
med Ingrid Frideborgsdotter
Erbjudande!!!
Boka en behandling i maj en timme för 900 kr (ord pris 1200 kr) Hänvisa till nyhetsbrevet.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Den Sensuella Massagens Tao
Helgen den 17-19 maj
Retreatcentret Himlagjord på Ramsö
Ingrid Frideborgsdotter & Lars Maria Norén

Lars Maria Tao Massage Vill du stanna upp och landa i dig själv, öppna upp för mer närvaro och energi och prova; utforska hur det är att ge och få en mjuk, långsam och inkännande helkroppsberöring?
Då kan kursen i Den sensuella massagens Tao vara något för dig!  

Mera info på:
www.taomassörerna.se
Erbjudande:
Kom två (varav minst en är kvinna) och betala för 1,5 plats! (hänvisa till nyhetsbrevet)
Anmälaningrid.frideborgsdotter@gmail.com
Frågor: 073-508 60 70 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Radical consent 19-21 oktober 2018 Lorenzo Stiernquist

Radical Consent
Fördjupning kring samtycke
25 maj - Stockholm
Lorenzo Stiernquist

Kom och upplev magin som uppstår då två personer
helhjärtat säger JA till det som sker mellan dem.

Naken närvarande närhet
På den här workshopen kan du (med samtycke) gå lite djupare känslomässigt, vara lite mer fysiskt naken och praktisera lite mer personlig ärlighet. Du kommer få möjlighet att utforska djupare kring vad du VERKLIGEN vill ha, uppleva, behöver och längtar efter. Att få stöd med att komma i djupare kontakt med allt detta och kunna kommunicera det. Dessutom medvetandegöra dina sanna gränser så att du bara ger det som du VERKLIGEN är villig till att ge.

The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
Vi kommer till stor del att använda oss av the Wheel of Consent (Samtyckeshjulet) som utformats av Betty Martin och du behöver ha grundläggande erfarenhet och kunskaper kring detta för att kunna delta.

Ljus och skuggor
Det kommer att finnas tid till sharing och du får möjlighet att kunna reflektera - och om du vill också bli speglad och coachad - i hur du konkret i din vardag kan utveckla dig själv och dina relationer med hjälp av Samtyckeshjulet. Vi titta även närmare på skuggsidorna. Inte bara i generella termer, utan vilka skuggsidor som just du har och vad du behöver göra för att transformera dessa.

Fördjupa dig
Min erfarenhet är att de flesta som börjar använda sig av Samtyckeshjulet upptäcker att ju man praktiserar det, ju mer finns det att upptäcka och lära sig. Om du är en av dessa personer, så har du nu chansen att fördjupa dig kring Samtyckeshjulet tillsammans med andra som också är motiverade och redo för det.

Läs mer >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Helkroppsmassage Whole Body Massage parkurs

Whole Body Massage
Beröring och njutning för par
8 juni 2019 i Stockholm
Lorenzo Stiernquist

Under denna dag kan ni njuta tillsammans, boosta er relation och fylla på med mycket närhet. Samtidigt som ni får tips på hur ni kan njuta ännu mer. Ni får möjlighet att utforskar beröring och massage på olika sätt och ger varandra en skön massage/beröring som i sin tur kan få hela kroppen att slappna av.

Du kommer både lära dig hur du kan ge massage på ett mer närvarande, inkännande och flödande sätt som är behagligt för både dig och den du ger till. Och lära dig hur du som mottagare av en massage kan njuta ännu mer genom hur du förhåller dig till din egen kropp. Hur du genom andning, energiflöde, ljud och rörelser kan förstärka din upplevelse.

När du lär dig att mer och mer följa dina impulser och göra medvetna val kan du ta dina massageupplevelser till helt nya höjder och djup. Njutningsfull beröring kan påminna oss om att sexualiteten, njutningen och våra kroppar är heliga. Det kan ge oss en djup upplevelse av att vi är en del av helheten. En upplevelse av att vara ett med livet, här och nu.

Samtycke och trygghet
Vi gör olika övningar kring medveten beröring och du får träna dig på att ge skön och njutningsfull massage. Samtidigt som du kommer att bli påmind om att inte gå över dina egna gränser. Du får stöd med att se till att du bara ger det som du är villig till att ge.
När du tar emot massage/beröring så får du tid till att kommunicera dina behov och gränser. Det är viktigt att du som får massage känner dig trygg. Allt sker på dina villkor och du väljer själv om du vill vara naken eller inte. Du kommer också få möjlighet att uppleva nya sensationer och uppmuntras till att be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

För par och vänner
Kom med din partner eller para ihop dig med en vän innan. Vi gör övningar två och två och du kan inte komma själv, utan du deltar på kursen tillsammans med en partner eller vän. Vet du inte någon som du kan gå med, så hör av dig till mig så kanske jag kan ”para ihop dig med någon”. Eller gör en invit på eventsidan på Facebook, så kanske du kan hitta någon att gå med. Även ni som lever i en polyamorös relation där ni är fler än 2 i relationen är välkomna. Då gör ni övningarna på samma sätt men där var och en av er får lite kortare tid (fast får lyxen av att känna fler händer på kroppen).

Datum och tid
Lördag 8 juni 2019
Kl. 09.30 – 19.00
 
Läs mer >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sexibility Festival Tantra Sex Ängsbacka 2019

Sexsibilityfestivalen 2019
25-30 juni 2019
Ängsbacka

WOW! En Sexsibility festival ... igen!
Varje år är jag förundrad och förvånad över att det blir en Sexsibility festival. Varje år tror jag att det är det sista året som festivalen kommer att hållas. Varje år går jag igenom mycket rädsla och motstånd. Varje år har jag så otroligt roligt på festivalen och jag älskar att träffa alla. Varje år går det lite långsamt för mig att få ihop allt och bli klar med programmet. Men just nu känns det underbart när jag tänker på festivalen och att den kommer att äga rum för elfte året i rad.

WORKSHOPLEDARE
Som vanligt har vi många workshopledare som varit med länge (vissa har varit med alla år). De har enorm erfarenhet, känner väl till Sexsibilityfestivalens intention, värderingar och vad vi vill skapa med festivalen. På så sätt hjälper de till att skapa en tryggare och roligare festival. De vet också hur de ska göra för att på ett kärleksfullt sätt utmana och stödja de som känner sig redo ta ut svängarna lite.

Men som vanligt har vi även några spännande lärare som inte varit med på tidigare Sexsibilityfetivaler och som kan ge oss alla (både deltagare och workshopledare) ny inspiration. Till exempel Pyasa Neko Siff, Wilrieke Sophia, Rupert James Alison och Ronyah. Läs mer om dem och många andra på: www.angsbacka.se Ännu fler workshopledare kommer att läggas upp snart.

FESTIVAL INTENTION
För några av de tidigare festivalerna hade vi olika teman. Tanken var att festivalerna skulle vara "kryddade" på lite olika, men har inte teman längre eftersom det egentligen inte hade någon praktisk påverkan på festivalen. Eller egentligen kan man mer korrekt säga att teman som "Empowered Sexuality", "Sexual Awareness" "Playfulness" och "Intimacy of the Heart" har varit en del av VARJE Sexsibilityfestival. Istället för ett tema har vi, som vi alltid haft, en djupt rotad intention. Genom åren har denna intention skapat något som många refererat till som "Sexsibility atmosfären". En avslappnad, trygg, hållen, vänlig, öppen, tillåtande och sexpositiv atmosfär. Syftet är att skapa en bättre värld, att njuta och säga JA till livet, kärleken och sexualiteten tillsammans med andra människor! Du kan läsa mer om festivalens intention under fliken "This Years Festival" på Ängsbackas hemsida: www.angsbacka.se

Hjälp oss att få ännu fler deltagare
Vi vill välkomna män, kvinnor och andra, men också se till att ingen av dessa kommer att vara överrepresenterade. Just nu är män överrepresenterade och tyvärr har vi därför stängt registreringen för män (par/vänner med olika kön som bokar festivalen tillsammans, plus kvinnor och andra kan fortfarande köpa biljetter). Men om fler personer som inte identifierar sig som män anmäler sig kan vi kanske släppa fler biljetter till män. Så vi ber alla ni icke-män som vill gå festivalen att anmäla er nu så snart som möjligt så att vi kan bjuda in fler av dem som nu väntar otåligt på att få en biljett. Hjälp oss gärna att också sprida information om festivalen genom att prata om festivalen med folk och sedan ge dem länken till Ängsbackas hemsida: www.angsbacka.se

VOLONTÄR
Vill Du komma på festivalen som volontär eller känner du någon som vill komma till festivalen, men som inte har råd med det eller är en man som inte kan köpa en biljett, så kan du berätta för dem att de kan komma som en volontär. Mer information finns på: www.angsbacka.se


För information och anmälan:
www.angsbacka.se


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Lisa Tantra Kurs kvinnor GudinnaTantriska Gudinnehelger
Nära Stockholm
Lisa Björling

Härliga Tantriska Gudinnehelger
nära Stockholm, som leds av
Lisa Björling, musikern Jonna-Liv Dragstedt och tantriskt erfarna assistenter.

Teman, datum och tider:
23-25 aug 2019: "Älska dig själv"
13-15 sep 2019: "Älska din kropp"
11-13 okt 2019: "Älska din yoni"
8-10 nov 2019: "Fyll dig med energi"
6-8 dec 2019, ”Beröring" - fördjupningshelg.

Early bird 1900 kr per helg, inkl all mat mm. Helgena kan även tas fristående för en högre kostnad.
Läs mer och se filmer om helgerna på:
www.lustkraft.se  
 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
 Sessioner Massage Coaching Tantra Sex Sexsibility

Sessionerna handlar om vad just du behöver i stunden. Med hjälp av samtal, coaching, massage och olika övningar får du hjälp med att släppa på blockeringar, spänningar, smärta och skam kring din kropp och sexualitet. Du får möjlighet att rent praktiskt träna dig på det du behöver träna dig på för att kunna uppleva det du vill uppleva. Du kan på så sätt bli friare i ditt uttryck, öka din kroppskännedom, bli bättre på att kommunicera, lära dig att njuta mer, bejaka livet och hitta din inre kraft och harmoni.

Jag erbjuder även sessioner där vi arbetar med Samtyckeshjulet (the Wheel of Consent) och gör olika övningar kring samtycke, medvetna val och gränser. Du får lära dig hur du kan se till att bara ge det som du är villig till att ge och kunna be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Jag ger också sensuell helkroppsmassage, Sexsibility Whole Body Massage, Yonimassage/Vaginal massage och andra kroppsbehandlingar.
Dessutom arbetar jag med sexuell healing, energiorgasmer, andningsövningar, tantriska meditationer och helt "vanlig" coaching kring olika livssituationer.

Läs mer >>

 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Tantra njutning healing Tantrakurs

Tantra – Njutning och healing
28 nov - 1 dec 2019 på Ängsbacka
Lorenzo Stiernquist

När vi njuter öppnar vi upp, vi släpper taget, vi säger “ja” och vi är närvarande här och nu. I det tillståndet kan allt komma upp. Lust och glädje, men också sårbarhet och skam som då får möjlighet att helas. Njutning är en fantastisk väg för att arbeta med healing.  Under denna workshop kommer vi att kunna uppleva njutning som en hjälp att hela, fördjupa kontakten med oss själva, expandera och öppna upp för ännu mer glädje och njutning i livet.

Detta är en workshop för dig som vill:
- känna dig mer levande och bli mer närvarande
- hela skam, skuld och sexuella sår
- kunna vara närmare andra människor
- utforska nya sidor av dig själv
- förena sexualitet och andlighet
- känna mer kärlek till dig själv och din kropp
- känna mer kärlek till andra människor och till livet.

Njutning och healing
Njutning och healingI tantra ser man sexualitet, beröring och njutning som fantastiska verktyg för att öppna sitt hjärta och finna harmoni i kropp och själ.

Vi använder oss av dessa verktyg för att antingen njuta i stunden eller för att öka medvetenheten om vad som hindrar oss från att uppleva vårt naturliga tillstånd av kärlek och njutning. Och genom andning, flödet av sexuell energi, respektfull och kärleksfull beröring har vi möjlighet att hela och transformera dessa hinder.

När vi är i ett tillstånd av njutande och omfamnar det som är kan ett helande ske. Det är när vi möter, accepterar och älskar de delar av oss själva (som vi tidigare försökt fly, förtränga eller kontrollera) som dessa frusna delar kan smälta och flöda, på samma sätt som is blir till vatten.

Läs mer >>
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Lorenzo Stiernquist
Starspray
+46 722 81 11 78
lorenzo@starspray.com
www.starspray.com
twitter.com/Starspray
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Klicka på länken nedan om du vill avboka nyhetsbrevet:
www.starspray.com/nyhetsbrev.htm