Nyhetsbrev från Starspray 2019-02-19   Läs via webbläsaren

I detta nyhetsbrev:
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Touch and Pleasure - Massagekurs för par/vänner
2-3 mars i Stockholm med Lorenzo. Fokus på beröring och
njutning för hela kroppen.
Läs mer nedan >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Sessioner med Lorenzo - Med super-rabatt i februari
Samtyckeshjulet/Massage/Coaching/Tantra/Sexsibility
Boka 3 tim och betala bara 1500 kr! Läs mer nedan. >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke)
VivaVagina! GudinneCirkeln PASSION
Med Ingrid Frideborgsdotter 4 mars
Fortfarande chans att komma med!
Läs mer nedan. >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Stockholm Tantra Festival 3-5 Maj 2019
Jag har workshop där. Hoppas att vi ses. Läs mer nedan >>
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Sexsibilityfestivalen 25-30 Juni 2019
Boka i tid för bra pris och för att få plats. Läs mer nedan >>
-----
Hej alla underbara!

Jag känner mig tacksam att jag har fått möta så många av er den senaste månaden. Efter att ha varit bortrest i 2 månader har det varit fullt upp med, öppet hus, workshops, sessioner och Sexsibilitykväll. Första helgen i mars kan ni komman och njuta av helkroppsberöring och fram tills dess kan ni fortfarande boka in en session/massage/coaching med mig till ett superbilligt pris. Sedan bär det av till Portugal i två månader för mig. Jag kommer tillbaka straxt innan till Stockholms Tantra Festival 3-5 Maj 2019 där jag kommer att hålla en workshop tillsammans med Sofia Kreissl.


Jag önskar er mycket njutning och kärlek.

Lorenzo

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Massagekurs

Touch and Pleasure
2-3 mars 2019 i Stockholm
Lorenzo Stiernquist


Välkommen till en helg med fokus på beröring och njutning.
Vi utforskar beröring och massage på olika sätt och ger varandra en skön massage/beröring som i sin tur kan få hela kroppen att slappna av.

Du kommer både lära dig hur du kan ge massage på ett mer närvarande, inkännande och flödande sätt som är behagligt för både dig och den du ger till. Och lära dig hur du som mottagare av en massage kan njuta ännu mer genom hur du förhåller dig till din egen kropp. Hur du genom andning, energiflöde, ljud och rörelser kan förstärka din upplevelse.

När du lär dig att mer och mer följa dina impulser och göra medvetna val kan du ta dina massageupplevelser till helt nya höjder och djup. Njutningsfull beröring kan påminna oss om att sexualiteten, njutningen och våra kroppar är heliga. Det kan ge oss en djup upplevelse av att vi är en del av helheten. En upplevelse av att vara ett med livet, här och nu.

Samtycke och trygghet
Vi gör olika övningar kring medveten beröring och du får träna dig på att ge skön och njutningsfull massage. Samtidigt som du kommer att bli påmind om att inte gå över dina egna gränser. Du får stöd med att se till att du bara ger det som du är villig till att ge.
När du tar emot massage/beröring så får du tid till att kommunicera dina behov och gränser. Det är viktigt att du som får massage känner dig trygg. Allt sker på dina villkor och du väljer själv om du vill vara naken eller inte. Du kommer också få möjlighet att uppleva nya sensationer och uppmuntras till att be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Även könet får vara med om du vill
För att kunna njuta av könsberöring är det ibland nödvändigt att transformera det som hindrar oss ifrån att njuta. Det kan röra sig om energiblockeringar och känslomässiga hämningar. Eller om fysiska spänningar, som kan sitta i eller runt könet. Vi kommer inte göra kraftiga processer eller dearmorering. Utan det handlar om att få en kärleksfull beröringen och möta det som naturligt kommer upp för att helas och transformeras. Det handlar inte heller om intensiv sexuell stimulering i syfte att ge orgasm (även om det kan vara en härlig bieffekt), utan om en omsorgsfull, medveten, inkännande och kärleksfull beröring/massage av könet. Vilket är minst lika viktig att få som att få beröring av övriga kroppen.

För par och vänner
Kom med din partner eller para ihop dig med en vän innan. Vi gör övningar två och två och du kan inte komma själv, utan du deltar på kursen tillsammans med en partner eller vän. Vet du inte någon som du kan gå med, så hör av dig till mig så kanske jag kan ”para ihop dig med någon”. Eller gör en invit på eventsidan på Facebook, så kanske du kan hitta någon att gå med.

Datum
2-3 mars 2019

Tider
Lördag: 09.30 – 19.00
Söndag: 09.30 – 16.30

Pris
1.500 kr inkl. moms för privatpersoner
1.500 kr exkl. moms för företag (1.875 kr inkl. moms)

Läs mer >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sessioner Massage Coaching Tantra Sex Sexsibility

Sessionerna handlar om vad just du behöver i stunden. Med hjälp av samtal, coaching, massage och olika övningar får du hjälp med att släppa på blockeringar, spänningar, smärta och skam kring din kropp och sexualitet. Du får möjlighet att rent praktiskt träna dig på det du behöver träna dig på för att kunna uppleva det du vill uppleva. Du kan på så sätt bli friare i ditt uttryck, öka din kroppskännedom, bli bättre på att kommunicera, lära dig att njuta mer, bejaka livet och hitta din inre kraft och harmoni.

Jag erbjuder även sessioner där vi arbetar med Samtyckeshjulet (the Wheel of Consent) och gör olika övningar kring samtycke, medvetna val och gränser. Du får lära dig hur du kan se till att bara ge det som du är villig till att ge och kunna be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Jag ger också sensuell helkroppsmassage, Sexsibility Whole Body Massage, Yonimassage/Vaginal massage och andra kroppsbehandlingar.
Dessutom arbetar jag med sexuell healing, energiorgasmer, andningsövningar, tantriska meditationer och helt "vanlig" coaching kring olika livssituationer.

Super-rabatt nu i februari
Om du/ni bokar in en tre timmar lång session i februari så får du 300 kr i rabatt. Om det är första gången du/ni kommer till mig så betalar du/ni endast 1500 kr, för att det blir en rabatt på första-gången-rabatten och det blir då 100 kr lägre än vad det normalt kostar för två timmar... OK en gång till, det blir alltså billigare med tre timmar än vad det normalt kostar för två timmar. Om du/ni varit hos mig tidigare så kostar det 1900 kr för tre timmar med rabatten (300 kr). Rabatten gäller bara för privatpersoner och med Swish eller kontant som betalning.


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Gudinnecirkel Kvinnocirkel

VivaVagina! GudinneCirkeln PASSION
Med Ingrid Frideborgsdotter
Fortfarande chans att komma med!

Cirkeln har haft en kväll, men du kan fortfarande komma med från och med nästa gång som är den 4 mars. Sedan är det en sluten grupp.

Vill du känna dig mera levande och bada i din kvinnliga, feminina energi, i glädje och i systerskap? Vill du få kontakt med din kropp, kunna njuta av den och känna passion? Då är denna GudinneCirkel något för dig!

Med hjälp av kvinnans qigong, taoistiska övningar, beröring, charing och träning med rosenkvartsägg, bergskristallägg och ametistägg landar vi i våra kroppar och skapar åter kontakt med vårt ursprung och vår kraftkälla. Detta är en mycket bra kurs både för kvinnor som gått en/flera GudinneCirklar för Ingrid tidigare, och för dig som är alldeles ny. Alla är varmt välkomna.

Plats: Heart & Hand - Isis Gudinnetempel, Allhelgonagatan 5, Skanstull, Stockholm
Datum: Måndagar varannan vecka kl 18-21 vid sex tillfällen med start den 18 februari. Övriga datum är den 4 mars (obs ej 18 mars), 1, 15 och 29 april och 13 maj.

Ledare: Ingrid Frideborgsdotter
Assistent: Linda Skjevik
Investering i dig själv: 3200 kronor. Det finns möjlighet att dela upp betalningen och också få det som friskvård. Begränsat antal platser.
Kvinnor som gått någon av Ingrids GudinneCirklar/kurser tidigare får 10% rabatt.
Anmälan och mer information:
Ingridfrideborgsdotter@gmail.com
073-508 60 70
www.vivavagina.se


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Tantra Festival Stockholm

Stockholm Tantra Festival
Fredag 3 Maj kl. 19.00 -
Söndag 5 Maj kl. 18.00

Så här presenterar de festivalen:
"En hel helg fylld med inspirerande workshops, föreläsningar och firande. Det handlar om yoga, meditation, hälsa och självkärlek. Det handlar om relationer, närvarande möten, intimitet och sex. Det handlar om ett sårbart utforskande, ett innerligt firande och livets balans. ​

Välkommen till en fullspäckad helg med workshops och föreläsningar av kvalitativa yoga- och tantralärare från Sverige och utomlands. Du ges möjlighet att prova på, lyssna till ett tantriskt perspektiv och träffa erfarna livsnjutare. Utrymme ges till att utforska ditt inre, i relation till omvärlden. Du är välkommen oavsett erfarenhet. Vi har något för alla.

TACK alla 300 personer som bidrog till att Stockholm tantrafestival 2018 blev en sådan succé! Vi var många som inte bara bevittnade utan även på djupet upplevde en fantastisk helg med många inspirerande möten, föreläsningar och workshops.

Med nöjda deltagare, arrangörer och medskapare är det en självklarhet att vi satsar på att göra Stockholm Tantra Festival ännu bättre år 2019! Vi har satsat på större, fräscha lätt-tillgängliga lokaler, bra ljud, lounge med privat café, så att även ni som inte fick biljetter förra året får plats i år!"

Jag kommer att ha en workshop tillsammans med Sofia Kreissl. Jag var med förra året och på samma sätt så då kommer workshopens syfte vara att ge "nycklar" och påminnelser till deltagarna för att de ska kunna få en så trygg och fantastisk festivalupplevelse som möjligt.

Läs mer på:
www.stockholmtantrafestival.com

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sexsibility Festival Tantra Sexualitet Ångsbacka 2019

Sexsibility Festival
25-30 Juni 2019
Ängsbacka

Du kan köpa Early bird biljett fram till 5 Mars.
Festivalen håller på att ta form, med både nya och återkommande lärare. Det går "som vanligt" lite trögt för mig, men snart kommer mer information om just årets festival.

Jag vet att vissa av er vill veta hur programmet ser ut innan ni anmäler er. Men tyvärr så fungerar inte det alltid så bra och förra året var biljetterna redan slutsålda för männen innan programmet hade kommit ut. Så till er som vill boka biljetter till lägsta priset vill jag bara säga att jag tror att det kommer bli en lika fantastisk festival som alla de andra 10 tidigare festivalerna. Vänta inte. Anmäl dig nu.

Läs mer på:
www.angsbacka.se/event/sexsibility-festival
 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Lorenzo Stiernquist
Starspray
+46 722 81 11 78
lorenzo@starspray.com
www.starspray.com
twitter.com/Starspray
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

If you want to cancel the newsletter:
(Om du vill avboka nyhetsbrevet)
www.starspray.com/nyhetsbrev.htm