Nyhetsbrev från Starspray 2019-02-01   Läs via webbläsaren

I detta nyhetsbrev:
The Wheel of Consent
The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet) >>
8-10 feb i Stockholm med Lorenzo
The Wheel of Consent Ännu mer med Samtyckeshjulet... >>
Kurs i Samtyckeshjulet 5 kvällar med Sofia Kreissl
start 6/2, gratis introkväll, videos och texter (på svenska)
Radical consent (fördjupning kring samtycke) Sexsibilitykväll med Lorenzo >>
Avslappning och kroppslig närhet. 15 feb i Stockholm

Radical consent (fördjupning kring samtycke) Touch and Pleasure - Massagekurs för par/vänner >>
2-3 mars i Stockholm med Lorenzo
med fokus på beröring och njutning av hela kroppen.

Radical consent (fördjupning kring samtycke) Sessioner med Lorenzo - Med super-rabatt i februari
Boka 3 tim och betala bara 1500 kr! Läs mer nedan. >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Har du upplevt att någon berör dig och känt dig osäker på
om det var för dig eller för dem?


Detta är en kurs där du lär dig mer om samtycke, tydliga gränser, om att bara ge det som du är villig till att ge och kunna be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
Ibland när vi kramar en person så kan vi uppleva hur vi ger och tar emot samtidigt, det flödar och känns underbart. Men i andra situationer kan vi känna oss osäkra på vem som ger till vem och varför. Vi frågar oss själva till exempel:
Berör den andra personen mig för min skull?
Är det i så fall på det sättet jag verkligen vill bli berörd?
Eller berör den andra personen mig för sin egen njutnings skull? Är jag i så fall villig till det?

Det är här som Samtyckeshjulet kommer in och kan hjälpa dig att reda ut frågor som dessa. Det är som en "karta" som hjälper dig att navigera när du interagerar med andra människor. Det förtydligar vem som gör och vem det är för. Det gör det lättare att kommunicera och se till att allt sker med samtycke. Det hjälper dig att ha tydliga gränser, så att du inte ger något som du inte är villig att ge. Det gör det också lättare för dig att be om det du vill ha. Vilket ökar chanserna för att du också ska få det du verkligen vill, behöver och längtar efter i dina relationer.

Det är här som Samtyckeshjulet kommer in och kan hjälpa dig att reda ut frågor som dessa. Det är som en "karta" som hjälper dig att navigera när du interagerar med andra människor. Det förtydligar vem som gör och vem det är för. Det gör det lättare att kommunicera och se till att allt sker med samtycke. Det hjälper dig att ha tydliga gränser, så att du inte ger något som du inte är villig att ge. Det gör det också lättare för dig att be om det du vill ha. Vilket ökar chanserna för att du också ska få det du verkligen vill, behöver och längtar efter i dina relationer.

Kursinnehåll
- konsten att kunna njuta på egen hand
- direkt och indirekt njutning
- samtycke och gränser
- de fyra olika sätten av beröring
- skillnaden på något man vill och något man är villig till
- att helhjärtat kunna ge och ta emot en gåva
- konsten att kunna ta för sig (med samtycke)
- be om det du VERKLIGEN vill ha
- känna, värdera och uttrycka dina impulser
- teorin kring Samtyckeshjulet
- skuggsidorna (när något inte sker med samtycke)
- varför vi ibland inte ber om det vi vill ha
- vad vi gör istället för att be om det vi vill ha
- diskussioner
- sharing

Läs mer >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

The Wheel of Consent Samtyckeshjulet Samtycke relationer

Ännu mer med Samtyckeshjulet...

Kurs med Sofia Kreissl
För dig som inte kan eller vill gå the Wheel of Consent 8-10 februari (se ovan) så kan jag rekommendera att istället gå kurs med Samtyckeshjulet med min vän och kollega Sofia Kreissl. Istället för en helg som jag gör, kör hon 5 kvällar med start onsdag 6/2.
Läs mer:
https://www.facebook.com/events/520623138398285/

Gratis i Stockholm
Sofia Kreissl har också en gratis introduktion till Samtyckeshjulet 17 april i Stockholm.
Läs mer:
https://www.facebook.com/events/2210755605661765/

Gratis på engelska
Gratis är det också att se på flera timmar med videoklipp där skaparen av the Wheel of Consent Betty Martin går igenom alla delarna i the Wheel of Consent. På engelska.
https://bettymartin.org/videos/

Gratis på svenska
För dig som föredrar svenska så har jag skrivit två texter om Samtyckeshjulet. Dels har jag skrivit en text om hur Samtyckeshjulet kan berika ditt liv, om syftet, känslomässiga aspekter och hur olika mönster kan medvetandegöras med hjälp av Samtyckeshjulet.
Läs mer >>

Och dels en text som har mer fokus på de olika delarna och termerna i själva Samtyckeshjulet och hur det är uppbyggt. Där kan du även se hela Samtyckeshjulet (på svenska), ladda ner det och skriva ut det om du vill. Allt helt gratis.
Läs mer >>

Sessioner med Lorenzo
Jag ger också sessioner där vi kan arbeta med Samtyckeshjulet. Antingen kommer du själv och arbetat med mig eller så kommer du med din partner och ni gör övningarna tillsammans. Läs mer här nedan om rabatt i februari eller på hemsidan.
Läs mer >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3Sexsibilitykväll i Stockholm
15 februari 2019
Lorenzo Stiernquist


Vi kommer att ha fokus på avslappning och kroppslig närhet. Vi utforskar hur vi med hjälp av närvaro, andning och beröring kan känna mer avslappning och njutning. Ett nyfiket utforskande kring hur vi kan släppa taget, öppna upp och låta livets flödande flod sköljer igenom oss. Alla övningar är såklart frivilliga att vara med på och allt sker med samtycke.


Läs mer >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Massagekurs

Touch and Pleasure
2-3 mars 2019 i Stockholm
Lorenzo Stiernquist


Välkommen till en helg med fokus på beröring och njutning.
Vi utforskar beröring och massage på olika sätt och ger varandra en skön massage/beröring som i sin tur kan få hela kroppen att slappna av.

Du kommer både lära dig hur du kan ge massage på ett mer närvarande, inkännande och flödande sätt som är behagligt för både dig och den du ger till. Och lära dig hur du som mottagare av en massage kan njuta ännu mer genom hur du förhåller dig till din egen kropp. Hur du genom andning, energiflöde, ljud och rörelser kan förstärka din upplevelse.

När du lär dig att mer och mer följa dina impulser och göra medvetna val kan du ta dina massageupplevelser till helt nya höjder och djup. Njutningsfull beröring kan påminna oss om att sexualiteten, njutningen och våra kroppar är heliga. Det kan ge oss en djup upplevelse av att vi är en del av helheten. En upplevelse av att vara ett med livet, här och nu.

Samtycke och trygghet
Vi gör olika övningar kring medveten beröring och du får träna dig på att ge skön och njutningsfull massage. Samtidigt som du kommer att bli påmind om att inte gå över dina egna gränser. Du får stöd med att se till att du bara ger det som du är villig till att ge.
När du tar emot massage/beröring så får du tid till att kommunicera dina behov och gränser. Det är viktigt att du som får massage känner dig trygg. Allt sker på dina villkor och du väljer själv om du vill vara naken eller inte. Du kommer också få möjlighet att uppleva nya sensationer och uppmuntras till att be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Även könet får vara med om du vill
För att kunna njuta av könsberöring är det ibland nödvändigt att transformera det som hindrar oss ifrån att njuta. Det kan röra sig om energiblockeringar och känslomässiga hämningar. Eller om fysiska spänningar, som kan sitta i eller runt könet. Vi kommer inte göra kraftiga processer eller dearmorering. Utan det handlar om att få en kärleksfull beröringen och möta det som naturligt kommer upp för att helas och transformeras. Det handlar inte heller om intensiv sexuell stimulering i syfte att ge orgasm (även om det kan vara en härlig bieffekt), utan om en omsorgsfull, medveten, inkännande och kärleksfull beröring/massage av könet. Vilket är minst lika viktig att få som att få beröring av övriga kroppen.

För par och vänner
Kom med din partner eller para ihop dig med en vän innan. Vi gör övningar två och två och du kan inte komma själv, utan du deltar på kursen tillsammans med en partner eller vän. Vet du inte någon som du kan gå med, så hör av dig till mig så kanske jag kan ”para ihop dig med någon”. Eller gör en invit på eventsidan på Facebook, så kanske du kan hitta någon att gå med.

Datum
2-3 mars 2019

Tider
Lördag: 09.30 – 19.00
Söndag: 09.30 – 16.30

Pris
1.500 kr inkl. moms för privatpersoner
1.500 kr exkl. moms för företag (1.875 kr inkl. moms)

Läs mer >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sessioner Massage Coaching Tantra Sex Sexsibility

Sessionerna handlar om vad just du behöver i stunden. Med hjälp av samtal, coaching, massage och olika övningar får du hjälp med att släppa på blockeringar, spänningar, smärta och skam kring din kropp och sexualitet. Du får möjlighet att rent praktiskt träna dig på det du behöver träna dig på för att kunna uppleva det du vill uppleva. Du kan på så sätt bli friare i ditt uttryck, öka din kroppskännedom, bli bättre på att kommunicera, lära dig att njuta mer, bejaka livet och hitta din inre kraft och harmoni.

Jag erbjuder även sessioner där vi arbetar med Samtyckeshjulet (the Wheel of Consent) och gör olika övningar kring samtycke, medvetna val och gränser. Du får lära dig hur du kan se till att bara ge det som du är villig till att ge och kunna be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Jag ger också sensuell helkroppsmassage, Sexsibility Whole Body Massage, Yonimassage/Vaginal massage och andra kroppsbehandlingar.
Dessutom arbetar jag med sexuell healing, energiorgasmer, andningsövningar, tantriska meditationer och helt "vanlig" coaching kring olika livssituationer.

Super-rabatt nu i februari
Om du/ni bokar in en tre timmar lång session i februari så får du 300 kr i rabatt. Om det är första gången du/ni kommer till mig så betalar du/ni endast 1500 kr, för att det blir en rabatt på första-gången-rabatten och det blir då 100 kr lägre än vad det normalt kostar för två timmar... OK en gång till, det blir alltså billigare med tre timmar än vad det normalt kostar för två timmar. Om du/ni varit hos mig tidigare så kostar det 1900 kr för tre timmar med rabatten (300 kr). Rabatten gäller bara för privatpersoner och med Swish eller kontant som betalning.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sexsibility Festival 2019

Lorenzo Stiernquist
Starspray
+46 722 81 11 78
lorenzo@starspray.com
www.starspray.com
twitter.com/Starspray
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

If you want to cancel the newsletter:
(Om du vill avboka nyhetsbrevet)
www.starspray.com/nyhetsbrev.htm