Nyhetsbrev från Starspray 2018-01-26   Läs via webbläsaren

festival 2018 Sexsibilityfestivalen 26 juni – 1 juli
Anmäl dig före 31 januari för billigaste priset.
festival 2018 Boken om festivalen
Bidra gärna till boken också det innan sista januari

Hej alla underbara!
Lorenzo StiernquistHoppas att ni fått en bra start på det nya året. Själv har jag haft tid till att ta hand om mig själv, varit ensam mycket, få lite perspektiv på tillvaron och funderat på vad jag ska göra när jag blir stor. :-)
Jag har varit i USA i 2 månader där jag bland annat lärde mig mer från Betty Martin och jag är nu i Thailand där jag varit par veckor.
Jag har träffat flera vänner, men jag har också varit med många människor som inte vet vem jag är utifrån min historia eller mitt arbete, viket har varit väldigt skönt.
Lorenzo ”Sexsibility” Stiernquist har fått ta en behövlig paus. Jag tror att det är väldigt viktigt att inte fastna i identiteter. Utan att ibland stanna upp och fråga sig själv vem man är bortom detta. Men jag har också fått arbetsro och inspiration inför framtiden och jag kommer tillbaka till Stockholm om par veckor. Hoppas att jag snart får träffa många av er.

Med värme,
Lorenzo

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sexsibilityfestivalen
26 juni – 1 juli 2018
Ängsbacka

I år är det 10-årsjubileum för Sexsibilityfestivalen. Fem år på Skeppsudden kursgård, ett år på Öland och nu för femte gången på Ängsbacka. Det firar vi med en extra dag och specialrabatt för er som varit med tidigare. Ni som är ”hängivna” har nog redan sett att den första rabattperioden går ut 31 januari och att det då bara kostar 3394 kr för allt trots att det är en extra dag i år.

I år är festivalen 26 juni – 1 juli, efter midsommar, så som vi oftast haft det. Vi räknar med att det kommer bli ganska fullsatt i år, så var ute i god tid om du vill säkra en plats. Precis som senaste åren kommen vi att se till att ha en någorlunda jämn könsbalans.

I år ska jag ska försöka att vara ute tidigare med information om vilka workshopledare som kommer att vara med och ha programmet klart tidigare. Men redan nu kan ni se namnen på många av dem som kommer att vara med och fler namn kommer att läggas ut snart. Många av workshopledarna har varit med tidigare och några nya. Precis som det brukar vara. För festivalen är ju också en mötesplats för ”Sexsibilityfamiljen”, där både deltagare och workshopledare som varit med under dessa år kan träffas igen, inspireras och utvecklas tillsammans. Men nya personer som inte varit med tidigare är som vanligt lite extra välkomna.

Läs mer på Ängsbackas hemsida:
www.angsbacka.se

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bok om Sexsibilityfestivalen

I och med att det är 10-årsjubileum så tänkte Pernilla och jag att det vore fint med en bok eller möjligen ett magasin om festivalen. Om du vill bidra är det bra om du gör det innan sista januari.

Du kanske redan har en text, ett dikt eller ett konstverk du vill dela eller vill skriva en ny text om festivalen? Det kan handla om din erfarenhet som deltagare. Du kan ange ditt namn eller var anonym.
Varför åkte du till festivalen? Vad hände? Vad lärde du dig? Vad är sexualitet för dig? Dela dina minnen, upplevelser, insikter, utmaningar, ögonblick, något som du vill fira eller blev glad av.
Eller kanske dela med dig om något du vågade göra, det där som du egentligen trodde att du aldrig skulle våga. Alla typer av erfarenheter är välkomna och du får mer än gärna dela din sårbarhet och din sanning.

Jag skickar även en påminnelse till er som varit workshopledare att ni gärna får dela med er av era erfarenheter och minnen.

Det är ju konfidentialitet som gäller på festivalen, så det är bara dina egna upplevelser som vi vill ta del av, inte berättelser om någon annan. Vänligen skicka din text, helst på engelska (eller möjligen på svenska) till: sexsibilitytext@gmail.com
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

-------------
Lorenzo Stiernquist
Starspray
Mobil: 0722 81 11 78
E-mail: lorenzo@starspray.com
Hemsida: www.starspray.com
Twitter: twitter.com/Starspray
Facebook: www.facebook.com/lorenzo.stiernquist
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp