Nyhetsbrev från Starspray 2017-10-25   Läs via webbläsaren

Hej, här kommer en påminnelse om Tantrakursen som börjar om två veckor och om andra event som skickades ut tidigare, men som är lätt att missa i allt informationsflöde.

Och en påminnelse till dig som gått kursen tidigare om att du kan gå kursen igen för en kraftig rabatt och bara betala 3000 kr för kursen, mat och boende (gäller i mån av plats).

I detta nyhetsbrev:
Tantra - Njutning och healing 9-12 november
Sexsibilitycoaching. Få det stöd som du behöver.
Sexsibilitykväll om Tantramassage i Malmö 20 oktober
Berörande Möten Sexsibilitykväll 29 okt i Stockholm
Om fördjupande Sexsibilitykväll senare i höst
Paula håller i Tantriska möten 4 nov i Stockholm
Kurs med Lisa i Uppsala för kvinnor
Påminnelse om Sexsibilityfestivalens 10-årsjubileumsbok

Hej alla underbara!

Nu är det snart dags för Tantra - Njutning och healing Det är den enda workshopen jag har (i Sverige) under höstterminen, så det ska bli kul att få ha en grupp på Ängsbacka igen och det vore fint att se er där.

Jag har just nu mycket fokus på att fylla på för min egen del, lära mig mer, få ny inspiration, skriva och planera kommande utbildningar och träningar. Åker till Moskva 1 november för att hålla workshop och nätverka. Efter workshopen på Ängsbacka åker jag till USA för att gå träning med Betty Martin och nätverka där borta. Efter det vet jag inte vart jag tar vägen. Jag gör mig av med alla möbler och rensar ut just nu och kommer "leka nomadliv" under en tid. :-) Detta innebär att jag inte kommer kunna ta emot klienter (annat än på Skype och Zoom). Hänvisar istället till andra Sexsibilitycoacher.

Men det är annars en hel del som händer i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och andra ställen i Sexsibilityvärlden. Se mer nedan och på sexsibility.com

Önskar er en färgsprakande höst i både det yttre och inre.

Kärlek,
Lorenzo


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Tantrakurs Tantra njutning healing Tantraworkshop sex

Nu är det snart dags för Tantra - Njutning och healing, som jag denna gång har tillsammans med Peter Stridsberg. Peter har assisterat mig på många kurser tidigare, men denna gång håller vi kursen tillsammans som två workshopledare. Denice Enerhag kommer med och assisterar.

Njutning är magiskt
, för när vi njuter öppnar vi upp, vi släpper taget, vi säger “ja” och vi är närvarande här och nu. I det tillståndet kan allt få komma upp. Lust och glädje, men också sårbarhet och skam som då får möjlighet att helas. Njutning är med andra ord en fantastisk väg för att arbeta med healing.

Detta är en workshop för dig som vill:
- känna dig mer levande och bli mer närvarande
- hela skam, skuld och sexuella sår
- kunna vara närmare andra människor
- utforska nya sidor av dig själv
- förena sexualitet och andlighet
- känna mer kärlek till dig själv och din kropp.

Läs mer på Ängsbackas hemsida:
www.angsbacka.se

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Få stöd Coaching Relationer Sex<3 Få det stöd som du behöver
Ge dig själv en gåva och boka in coaching eller en session hos en Sexsibilitycoach.
Då kan du bli bli coachad kring din sexualitet, relationer, närhet, och njutning. Få kroppsbehandling eller få stöd med att bli mer närvarande och kunna älska dig själv och din kropp lite mer.
Hitta din Sexsibilitycoach >>

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 Sexsibilitykvällar och kurser

Förutom att du själv och/eller med en partner kan gå till en Sexsibilitycoach är det flera av Sexsibilitycoacherna som håller olika kvällar och kurser. Förutom workshopen på Ängsbacka i november så kommer jag själv inte hålla något i år, men härnedan kan ni se exempel på vad som händer under oktober och november. Håll er uppdaterade genom att gå in på sexsibility.com Mer info >>

<3 Sexsibilitykväll om Tantramassage i Malmö
20 oktober är det Sexsibilitykväll om Tantramassage i Malmö.
Anna Torsdotter och Håkan Ekvall delar med sig av sina samlade erfarenhet av tantramassage. Detta är kvällen för dig som älskar långsam sinnlig beröring att både ge och ta emot. Kvällen inleds med mingel och avslutas med en skön beröingsövning för de som vill, däremellan finns det möjlighet att ställa frågor, och få en mängd tips på vad tantramassage är och vad det inte är, man ska tänka på när man väljer tantramassör, ger tantramassage och tar emot. De lär ut enkla verktyg för att få ut mesta möjliga av de tantramassageupplevelser som du både ger och tar emot.
Mer info >>

<3 Berörande Möten
29 oktober är det Sexsibilitymingelkväll i Stockholm med temat Berörande Möten. Lasse Hedlin håller denna kväll som kommer att innehålla olika sätt att mötas på i kombination med skön beröring. Workshopen leds av Lasse Hedlin och är på Heart and Hands.
Mer info >>

<3 Dina önskningar kan komma att gå i uppfyllelse
Lasse kommer även att hålla i flera kvällar under hösten. En av kvällarna (9 dec) kommer att vara en fördjupande kväll och endast vara öppen för dig som varit på någon Sexsibilitykväll tidigare: Så vill du gå den och inte varit på en Sexsibilitykväll tidigare kan du passa på att gå någon av kvällarna innan dess ( i Stockholm 29 okt, 4 nov eller 25 nov).
Mer info >>

<3 Tantriska möten, rörelse och beröring
4 november får Stockholmarna fint besök av Paula Nygren som håller en Sexsibilitykväll på temat Gudar och gudinnor. Paula är passionerad Sexsibilitycoach mest håller till på västkusten där hon bl.a. håller Sexsibilitykvällar i Göteborg. Denna kväll kommer Paula guida er i tantriska möten, rörelse och beröring. Utforska vad det maskulina och det feminina är för dig. Vilken roll tar du i livet, relationer och i sexuella möten?
Mer info >>

<3 Fyll på med energi- och andningsorgasmer i Uppsala
För dig som är i Uppsala (eller vill besöka staden) och vill fylla på med energi- och andningsorgasmer och lek, så kan du gå på kurs med Lisa. Det är en fristående delkursen, men den hör också till en längre kurs-serie för kvinnor om hur du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv. Kursen pågår under fyra helger (12 dagar) i centrala Uppsala. I en liten grupp med bara kvinnor finns det möjlighet att dela sin sårbarhet i en varm känsla av systerskap.
Mer info >>

Läs mer på:
www.sexsibility.com

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Påminnelse om att...Hjälp oss att skapa Sexsibilityfestivalens 10-årsjubileumsbok

Vad:
Nästa år, 2018, är det dags för den tionde Sexsibilityfestivalen
(i sommar kommer festivalen att vara efter midsommar).
Det skulle vara fantastiskt att fira detta genom att släppa en antologi som fångar festivalens själ och hjärta!

Varför:
Boken skulle kunna tjäna som ett minne för oss alla som har haft möjlighet att vara med på festivalen. Boken kommer också att bidra till att lyfta fram alla fantastiska workshopledare som har serverat festivalen med sin kunskap under detta årtionde. Slutligen kommer boken att ge en chans för alla människor som ännu inte har haft möjlighet eller mod att besöka Sexsibilityfestivalen att få en smak av vad festivalen kan innebära.

Hur:
Har du redan en text, ett dikt eller ett konstverk, eller vill skriva en text om festivalen? Det kan handla om din erfarenhet som deltagare (ange ditt namn eller var anonym). Varför åkte du till festivalen? Vad hände? Vad lärde du dig? Vad är sexualitet för dig?
Är du en workshopledare? Vad hade du i så fall för workshop och varför? Vänligen skicka din text, helst på engelska (eller möjligen på svenska) till: sexsibilitytext@gmail.com Alla typer av erfarenheter är välkomna och du får mer än gärna dela din sårbarhet och din sanning.
Har du foton eller ilustrationer från någon av festivalerna som du vill dela med dig av? Det är ju inte tillåtet att ta foton på festivalen, men ibland har vi ordnat särskilda fotosessioner och fototält för dem som vill bli fotograferade. Har du foton från dessa tillfällen eller andra foton som du tror kan passa att ha i boken? Det måste vara foto på dig själv och/eller andra som givit sitt godkännande till att fotot får spridas (inklusive de som är i bakgrunden). Skicka i så fall det till sexsibilitytext@gmail.com

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Med kärlek från teamet kring
Sexsibilityfestivalens 10-årsjubileumsbok
Pernilla och Lorenzo
-------------
Lorenzo Stiernquist
Starspray
Mobil: 0722 81 11 78
E-mail: lorenzo@starspray.com
Hemsida: www.starspray.com
Twitter: twitter.com/Starspray
Facebook: www.facebook.com/lorenzo.stiernquist
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp