Nyhetsbrev från Starspray 2017-08-21   Läs via webbläsaren
 


Hjälp oss att skapa Sexsibilityfestivalens 10-årsjubileumsbok

Vad:
Nästa år, 2018, är det dags för den tionde Sexsibilityfestivalen
(i sommar kommer festivalen att vara efter midsommar).
Det skulle vara fantastiskt att fira detta genom att släppa en antologi som fångar festivalens själ och hjärta!

Varför:
Boken skulle kunna tjäna som ett minne för oss alla som har haft möjlighet att vara med på festivalen. Boken kommer också att bidra till att lyfta fram alla fantastiska workshopledare som har serverat festivalen med sin kunskap under detta årtionde. Slutligen kommer boken att ge en chans för alla människor som ännu inte har haft möjlighet eller mod att besöka Sexsibilityfestivalen att få en smak av vad festivalen kan innebära.

Hur:
Har du redan en text, ett dikt eller ett konstverk, eller vill skriva en text om festivalen? Det kan handla om din erfarenhet som deltagare (ange ditt namn eller var anonym). Varför åkte du till festivalen? Vad hände? Vad lärde du dig? Vad är sexualitet för dig?
Är du en workshopledare? Vad hade du i så fall för workshop och varför? Vänligen skicka din text, helst på engelska (eller möjligen på svenska) till: sexsibilitytext@gmail.com Alla typer av erfarenheter är välkomna och du får mer än gärna dela din sårbarhet och din sanning.
Har du foton eller ilustrationer från någon av festivalerna som du vill dela med dig av? Det är ju inte tillåtet att ta foton på festivalen, men ibland har vi ordnat särskilda fotosessioner och fototält för dem som vill bli fotograferade. Har du foton från dessa tillfällen eller andra foton som du tror kan passa att ha i boken? Det måste vara foto på dig själv och/eller andra som givit sitt godkännande till att fotot får spridas (inklusive de som är i bakgrunden). Skicka i så fall det till sexsibilitytext@gmail.com

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Med kärlek från teamet kring
Sexsibilityfestivalens 10-årsjubileumsbok
Pernilla och Lorenzo
-------------
Lorenzo Stiernquist
Starspray
Mobil: 0722 81 11 78
E-mail: lorenzo@starspray.com
Hemsida: www.starspray.com
Twitter: twitter.com/Starspray
Facebook: www.facebook.com/lorenzo.stiernquist
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp