Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser

Festival

 
  Vad är en Sexsibilitykväll?  
 


På Sexsibilitykvällarna mixar vi workshop med mingel och gemenskap. Inte bara workshop, inte bara mingel.
Workshoparna hålls av olika Sexsibilitycoacher och ibland bjuder vi även in andra lärare som är nära knutna till vårt nätverk. Kvällarna ordnas på olika ställen. Mest aktiva är Stockholm och Göteborg och nu även Linköping, men vi har även haft kvällar på flera andra orter.

Här nedan följer en generell beskrivning av Sexsibilitykvällarna, hur dem är upplaggda och hur det fungerar.  
Se mer information för respektive kväll under fliken "På gång" www.sexsibility.com för att få veta detaljer om anmälan, datum, plats, workshops och vem som håller i Sexsibilitykvällen.

Workshop
Under kvällen har vi en workshops i ca 2 timmar med varierande teman. Oavsett vad det är för workshop så är fokus på att möta varandra i närvaro, sanning och hjärtat. Under workshopen får vi dels möjlighet att utvecklas och få inspiration, men också lära känna varandra bättre. Även de som kommer för första gången brukar snabbt komma in i gemenskapen.

Mingel och härlig gemenskap
Efter workshopen så skapar vi resten av kvällen tillsammans. Vi minglar, myser, fikar eller fortsätter att göra olika övningar. Vi ge varandra massage, pratar, umgås eller så kanske man bara vill sitta tyst och andas i någons famn. Vi gör helt enkelt det som vi känner för att göra. 

Sexsibilitykvällarna fyller ett behov som många har av att kunna umgås på ett enkelt och avslappnat sätt. Workshoparna har fokus på att skapa möten mellan deltagarna. Många som idag deltar på t.ex. Sexsibilityfestivalen och känner sig hemma med ”Sexsibilityfolket” har börjat med att komma på en Sexsibilitykväll. Många av dessa personerna hade aldrig gjort något liknande förut och det är det som är en av styrkorna med en Sexsibilitykväll. Att komma på en Sexsibilitykväll kan vara ett litet steg, som för vissa kan upplevas som något mycket stort, men det kan också vara början på något mycket större.

Öppna kvällar för alla
Det brukar vara deltagare i olika åldrar och med olika bakgrund. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet och sexuell läggning. Vi välkomnar både par, singlar, polyrelationer eller om du har en partner hemma. 
Du behöver inte ha några förkunskaper för att komma på en Sexsibilitykväll, om det inte tydligt framgår något annat. För ibland har vi fördjupningskvällar för de som varit med på Sexsibilitykvällar eller workshops tidigare och vill ta det ett steg vidare (se mer information nedan). 

Mix av kvinnor, män och andra
Vi garanterar inte att det är jämn könsbalans. Om det inte är föranmälan, utan dropp in, så vet vi ju inte vilka som kommer. Vi försöker ibland att ha en mix av kvinnor, män och andra så att ingen av dessa blir för övervägande genom att ha föranmälan, men detta betyder dock inte att vi garanterar att alla övningar kommer att göras med det motsatta könet. Till exempel så kanske några kvinnor väljer att göra en övningar tillsammans och då kan några män göra den övningen tillsammans eller avstå om man vill. 

Trygghet
Allt är frivilligt och du deltar självklart endast i dem övningar som du vill delta i. För dig som är helt ny kan vi tillägga att Sexsibilitykvällarna brukar upplevas som trygga, varma och inkluderande. Vi påminner ofta deltagarna om vikten av samtycke, att känna in sina gränser, inte gå med på något som man inte är villig till, vara i kontakt med sin kropp och be om det som man verkligen vill, har behov av och längtar efter. Under dem öppna Sexsibilitykvällarna så behålls kläderna på (minst underkläderna, men oftast mer än så) och övningarna är mer utforskande och sensuella än sexuellt utlevande. Ibland har vi fördjupningskvällar, men då anges det tydligt i förväg (se nedan).

Att ta med
Ta gärna med bekväma kläder som det är lätt att röra sig i. En vattenflaska med namn på är också bra att ta med, eftersom vi i kursrummet inte kan ha glas eller muggar som kan spillas ut eller gå sönder och så spar vi på disk också. Ta med kontanter till eventuellt fika och för inträde om det är det som gäller för betalning (se information för respektive kväll).

Fördjupningskvällar
Ibland har vi fördjupningskvällar för de som varit med på Sexsibilitykvällar eller workshops tidigare och som vill ta det ett steg vidare. Om det är en fördjupningskväll så fram går det tydligt i förväg och man kan inte anmäla sig till dessa om man inte har varit med tidigare. Innan du anmäler dig är det bra om du läser noga vad som gäller för just den kvällen, så du vet vad du anmäler dig till. Trygghet är lika viktigt på en fördjupningskväll som dem öppna kvällarna. Allt är frivilligt och vi kommer även på dessa kvällar att påminna om samtycke, att känna in sina gränser och bara göra det som man genuint är villigt till eller verkligen vill.

Kvällarna kan skilja sig åt praktiskt
Vi som håller i kvällarna har samma strävan och vill driva kvällarna i samma anda, men vissa detaljer kring anmälan, betalning, tid, fika m.m. kan skilja sig åt, även för de som håller kvällarna i samma stad. Så läs noga information för respektive kväll under fliken ”På gång” (kalendariet) www.sexsibility.com

Kan bli fullsatt
Det är begränsat antal platser och det har flera gånger blivit fullsatt. Så om det erbjuds föranmälan på en kväll är det rekommenderat att du se till att anmäla dig (och betala) i förväg så att du vet att du får plats och gör att vi kan planera kvällarna bättre så du får en härligare upplevelse.

Pris
ca 250 kr per kväll

Anmälan och mer info
Se mer information för respektive kväll under fliken 
"På gång" www.sexsibility.com för att få veta detaljer om anmälan, datum, plats, workshops och vem som håller i Sexsibilitykvällen. 

Låt oss tillsammans fylla kvällen med närhet och kärlek. Kom och träffa gamla vänner och möt nya, gör sköna övningar, utvecklas, umgås och njut av livet. Sprid gärna ordet så att så många som möjligt kan få uppleva denna gemenskap.

Facebook: 
Gå gärna med i Sexsibility (official group) och gilla oss på Sexsibilitysidan på Facebook.

Festival
Vi vill även tipsa om Sexsibilityfestivalen som är 25-30 juni 2019 (startar tisdagen efter midsommar)
på Ängsbacka www.angsbacka.se

Varmt välkommen till ett nätverk
som växer med kärlek
!

Lorenzo Sexsibilitykväll Tantra The Wheel of Consent
Lorenzo Stiernquist
Grundare av Sexsibilitykvällarna
Läs mer om Lorenzo på:
www.starspray.com eller på Facebook

 

 


Sexsibilitykväll Workshop och mingel
Intima möten
Ingrid Frideborgsdotter
Ingrid Frideborgsdotter
SexibilitycoachMarina Kronkvist Ritual Play
Marina Kronkvist
Sexibilitycoach 

 

 

Adress: Box 49, 114 79 Stockholm   Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: info@starspray.com    Hemsida:
www.starspray.com