Böcker, musik, sexleksaker m.m.Festival Sex Närhet Korpp och själ

 
 

Sexsibility-festivalen
13-18 juli 2012
på Skeppsudden

https://www.angsbacka.se/en/event/sexsibility-festival/com/festival2012/" target="_blank">Festival Sex, närhet, kropp och själ.  
 


Mer info om Sexsibility-festivalen finns här >>

Svar på vanliga frågor kring festivalen


 Kan man komma senare till festivalen?
 Kan man delta bara ett par dagar till lägre pris?
 Kan man bo inomhus i ett rum istället för tält?
 Är min integritet skyddad?
 Är det tryggt?
 Passar jag in?
 Är detta en sex-festival?

Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Kan man komma senare till festivalen?
Nej. De som ska vara med på festivalen ska vara med från början. Man kan givetvis åka hem tidigare om man vill (men man betalar ändå för hela festivalen). Anledningen är att det skapar otrygghet om det dyker upp nya deltagare hela tiden.

Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Kan man delta bara ett par dagar till lägre pris?
Nej, för att det kan bli fullsatt på festivalen och då vill vi hellre ta in dem som vill vara med alla dagar på festivalen. Priset för festivalen är dessutom ungefär vad en helgkurs kostar på Skeppsudden (brukar vara ca 3000 kr för en kurs + kost och logi 1680 kr). Rabattkan ges till dem som t.ex. är arbetslösa.

Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Kan man bo inomhus i ett rum istället för tält?
Om du inte har tält kan du boka en madrassplats i ladan.
Det kostar 250 kr extra (50 kr per dygn) och betalas när du betalar den övriga kostnaden för festivalen. Antalet madrassplatser är begränsade. Boka i tid!


Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Är min integritet skyddad?
Ingen kommer att vara med på bild (inte ens i bakgrunden) om de inte uttryckligen sagt ja till det. Om det kommer fotografer så är de helt seriösa personer som kommer att respektera dem regler (och lagar) kring personlig integritet som gäller för alla.

Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Är det tryggt?
Det finns gott om lärare, terapeuter, massörer och Sexsibilitycoacher som kan ge stöd om det behövs. Allt som händer på festivalen är frivilligt att delta i. Om man deltar i en workshop så gör man det på sina egna villkor. Sexsibilityfestivalen är en tillåtande festival, men för den sakens skull inte gränslös. Det är viktigt att du känner dina gränser och respekterar andras.

Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Passar jag in?
På festivalen finns både dem som aldrig gjort något liknande och de som har gått många kurser och som vill ta ut svängarna. Det är väldigt blandat med olika typer av människor, mellan drygt 20 år till drygt 60 år, ungefär 50/50 mellan män och kvinnor. Det är många öppenhjärtliga och öppensinnade människor som vill utvecklas tillsammans med andra. Här kan man få utforska, experimentera, känna friheten att få vara den man är och få möjlighet blomma ut ännu mer. Här finns utrymme för både för skratt och gråt. Kåthet, njutning, kraft, sårbarhet och frid. Inga känslor eller upplevelser är fel. En av huvuddeviserna för festivalen är: ”Omfamna och var med det som ÄR”
Det finns många olika typer av festivaler, men tanken med Sexsibilityfestivalen är att alla som kommer ska kunna uppleva en känsla av gemenskap, där alla är inkluderade. Sexsibilityfestivalen är den intima festivalen.

Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Är detta en sex-festival?
Många tror att festivalen handlar om sex... och det gör det, men inte bara. Och på en djupare nivå så handlar det egentligen om kärlek och om... miljöarbete. För när man lär sig att vara med det som är och kan uppleva att nuet är ett underbart ställe att vara på, så minskar artificiella behov. Och om man redan känner tillfredsställelse här och nu, så behöver man ju inte längre jaga lyckan ”där borta” på ett sådant sätt som riskerar kommande generationers överlevnad. Det är inte längre värt det priset. Vi vill förändra världen genom att stödja människor att upptäcka sin inneboende kärlek och kraft. Vi vill att de ska kunna njuta mer och känna sig mer närvarande i sina kroppar, i nuet.
Vi vill att människor ska hela och släppa på den skam, skuld, smärta, hämningar och blockeringar som ligger i vägen för kärleken. Och vi tror att arbeta med sig själv kring sex och närhet är dem främsta redskapen för att nå dit. Vi tror att livsbejakande människor som mår bra, gör livsbejakande och bra val som gynnar oss alla. Läs mer >>

Mer info om Sexsibility-festivalen finns här >>

Har du övriga frågor kan du kontakta Lorenzo Stiernquist
Mobil: +46 722 81 11 78 E-post: lorenzo@starspray.com

Festival Sex, närhet, kropp och själ.

Välkommen!


 


Sexsibility Festival 2012
 

 

Adress: Box 49, 114 79 Stockholm   Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: info@starspray.com    Hemsida:
www.starspray.com